Kreativa Karolina´s Blogg

BåtenBröllop

Posted by Karolina Tue, August 09, 2011 08:25:20

Blog image

Tomas & Göran´s vackra båt M/S hoien,ligger i Åhus hamn...är på väg med vackra brudpar från hamnen till bryggan på Åhus Strand.

I morgon ska jag ha möte med underbara brudparet "20 Aug" dom ska använda sig av båten...Så coolt!

Tack för att ni finns & pimpar den sååå vackert!

Tjim tjim/Karolina

lyckaBröllop

Posted by Karolina Mon, August 08, 2011 18:40:53

Bara man vill så går de!

Eller man kanske ska börja med att säga Hej & Välkommen,

Tänk att detta kan förverkliga mina drömmar & äntligen göra slut på den jätte långa väntan att nå fram till de som ger sån obeskrivlig glädje.Att köra häst!!!

Transport med möjligheter att lasta vagnen på ett enkelt sätt.HURRA!Efter ett långt letande hittar jag denna transport i Tyskland/HUMBAUR horse trailer.Ska nu träffa en säljare på Österlen som säljer dessa släp.

I Lördags satt jag med mitt morgon kaffe & njöt i min rosa morgon kaftan,känner ingivelsen att gå in på hastnet,helt plötsligt dyker exakt den maraton vagn jag velat ha länge upp..ringer direkt till den trevlige säljaren,vagnen lämpar sig bäst för par..hm!Då erbjudar han sig att hjälpa mig finna den vagn jag behöver å ta hem den från den Holland o vagn tillverkaren VanBoven...känns som jag drömde.

Nasdaq min älskade Ardenner pojke nu ska du snart få prova att vara vacker pigg framför en Maraton vagn.

Nu är mailet på väg till honom med min önskemål....ÅH,va kul! Men oj oj..nu måste jag bestämma färg sättning på vagn & släpet..

Tjim,tjim /Karolina

KarolinaBröllop

Posted by Karolina Sat, July 02, 2011 10:10:36

Godmorgon,

Som jag har väntat på att blogga ska bli en del av mitt liv,så plötsligt bara händer de.

Lite Karolina info: Tokig i väskor/Älskar Champange/uppe tidigt på mornarna/driver salongen kreativakarolina.se/älskar min ardenner pojke Nasdaq & Katten Pompe..har precis renoverat klart hemma.

Just sitter jag med morgon kaffet & Pompe (min älskade Katt ligger brevid) såå otroligt skönt att ha en hel helg ledig utan något inplanerat. Funderar på vad som kan vara de roligaste att göra...fick brev igår 50% REA på Stable Store,kanske ett besök där skulle resultera i att jag äntligen fick nya stall skor i rätt stl. köpte på en outlet sen när jag kom hem hade dom gett mig fel stl & fick sen svaret att man inte kunde byta..Min syster är nu glad ägare av ett par R.M Williams

Blog image

Så nu ska jag njuta av min härliga LEDIGA lördag...Tjim Tjim/Karolina